Buitenplek Más Mik
Mas Mik

Buitenplek Más Mik in Benschop
Inspirerend vergaderen en een unieke locatie voor feesten en gave activiteiten in de polder.

Más Mik werkt sinds begin 2014 samen met zorginstelling Abrona op een prachtplek bij zorgboerderij de Haan in Benschop.

Op het terrein achter de zorgboerderij bevindt zich de buitenplek. Een perfecte plek voor een vergadering, brainstormsessie of ‘weidag’; en daarnaast dé plek voor het houden van een feest.

​Een persoonlijke benadering, gastvrijheid en een ongedwongen & informele sfeer staat bij Buitenplek Más Mik hoog in het vaandel!

Vergaderen

De vergaderruimte Polderzicht biedt een prachtig  en zeer uniek vrij uitzicht over de achterliggende weilanden. De zaal beschikt over een grote vergadertafel in ‘boardroomopstelling’ welke standaard ruimte geeft aan 20 personen.
Uiteraard kan de opstelling aangepast worden aan specifieke wensen voor grotere vergaderingen of andere bijeenkomsten. Dan is het maximum aantal personen circa 40 in theateropstelling en circa 35 in restaurantopstelling.
Maar natuurlijk is het mogelijk bij workshops welke dit vereisen, alle tafels weg te halen. Dit in overleg, in principe is alles mogelijk!

Er zijn een groot elektrisch bedienbaar scherm en beamer aanwezig, alsook flipovers.

Bovendien is er gratis en snelle wifi verbinding.

Een groot voordeel voor gezelschappen die bij buitenplek Más Mik vergaderen: de ruimte staat exclusief per groep ter beschikking. Aangezien het een kleinschalige accommodatie is en er maar één boeking per dag wordt aangenomen. Dit biedt een grote mate aan vrijheid voor de gasten. ​Ook het zeer ruime terras dat zich vóór de vergaderruimte bevindt staat geheel tot beschikking van de groep.

Bij mooi weer kan bijvoorbeeld buiten in alle rust worden geluncht. En er kan gebruik worden gemaakt van de prachtige boomgaard bij trainingen of workshops en allerhande andere acitiviteiten.

Feest

Het is ook mogelijk een feest(je) bij buitenplek Más Mik te vieren.

Er zijn legio mogelijkheden, het kan binnen en/of buiten op het terras of in de boomgaard, met een buffet, bbq, walking dinner of diner met meerdere gangen. Afhankelijk van de invulling van het feest en het seizoen kunnen er feestjes worden gegeven tot circa 130 personen.

Benieuwd naar Mas Mik? Neem dan contact met ons op of kijk op de website

Bekijk wat we voor andere opdrachtgevers hebben gedaan